Проти фанатів "Райо Вальєкано" порушено кримінальні справи за погрози на адресу Зозулі

Поділитися
Проти фанатів "Райо Вальєкано" порушено кримінальні справи за погрози на адресу Зозулі Вболівальники будуть покарані за звинувачення на адресу Зозулі © realbetisbalompie.es
Іспанські правоохоронні органи почали розслідування щодо вболівальників.

Поліція порушила 10 кримінальних справ проти вболівальників "Райо Вальєкано" через ситуацію навколо форварда "Бетіса" Романа Зозулі.

Професійна футбольна ліга Іспанії звернулася в поліцію, що спричинило за собою наслідки для фанатів. Всього встановлено особи 17 підозрюваних.

"Гравець наляканий, і це впливає не тільки на Ла Лігу, але і на Іспанію. Уряд має висловитися з позиції футболіста. В Україні занепокоєні тим, що сталося. Сьогодні або завтра буде оголошено про порушення кримінальних справ. Йому погрожували 17 осіб. Ми будемо судитися з ними. Ла Ліга не збирається сидіти склавши руки, ми поступилися тиску групи "ультрас".

Банер вболівальників "Баварії" проти нацистів у футболі? Зозуля не є нацистом. Ми обговорили цей момент з директором Бундесліги. Ми піддалися на тиск вболівальників, і це може завдати серйозної шкоди всьому футболу", - цитує президента ПФЛ Іспанії Хав'єра Тебаса Tribuna.com з посиланням на Marca.

Нагадаємо, Зозуля повинен був грати за "Райо" до кінця сезону, але фанати команди публічно звинуватили українця в нацизмі і вимагали у керівництва клубу не здійснювати трансфер, після чого Роман повернувся в "Бетіс". При цьому у гравця тепер немає можливості виходити на поле до кінця сезону, так як Зозуля юридично змінив вже три клуби.

Варто відзначити, що в підтримку Зозулі виступили його партнери по "Бетісу", керівництво клубу, Федерація футболу України, Андрій Шевченко та багато інших.

Пізніше стало відомо, що Роман Зозуля відкинув пропозицію повернутися в "Райо Вальєкано", тоді як вболівальники клубу створили на гравця "досьє". В даний час агент Зозулі добивається права на проведення додаткового трансферу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі