Промоутер Ломаченка хотів би організувати бій українця з Пак'яо

Поділитися
Промоутер Ломаченка хотів би організувати бій українця з Пак'яо Ломаченко в наступному бою зустрінеться з Уолтерсом © Top Rank
Боб Арум заплатив би за цей поєдинок "будь-які гроші".

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум заявив, що хотів би організувати бій українця Василя Ломаченка проти легендарного Менні Пак'яо. Обидва боксери представляють Top Rank.

"Я б заплатив будь-які гроші, щоб побачити бій Менні Пак'яо проти Ломаченка. Для мене це був би грандіозний бій. У будь-якій категорії між 135 фунтами (61,235 кг – легка вага) і 140 фунтами (63,503 – перша напівсередня вага). Менні легко може зробити 135 фунтів.

Поки я не питав Менні про бій з Ломаченко. Але я хотів би побачити цей бій. Мені дуже подобаються боксери, які танцюють у рингу. До таких можна віднести і Ломаченка, і Пак'яо", - сказав Арум.

Нагадаємо, в наступному поєдинку Ломаченко зустрінеться з ямайським боксером Ніколасом Уолтерсом. Цей бій відбудеться 26 листопада.

Пак'яо повернеться на ринг 5 листопада. Філіппінець проведе бій проти американця Джессі Варгаса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі