Промоутер Джошуа побоюється "ігор розуму" від Кличка

Поділитися
Промоутер Джошуа побоюється "ігор розуму" від Кличка Хірн впевнений, що Кличко буде вести психологічну гру проти Джошуа © fightnews.com
Едді Хірн впевнений, що ближче до бою ситуація буде загострюватися.

Промоутер Едді Хірн, який представляє володаря поясу IBF у суперважкій вазі Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), впевнений, що український ветеран Володимир Кличко (64-4, 54 КО) перед боєм буде нагнітати ситуацію психологічно.

Джошуа в одному з інтерв'ю зізнався, що мріє стати мільярдером, після чого Володимир назвав майбутнього суперника "імітатором" мільярдерів і залишив кілька записів з коментарями з приводу слів британця.

"До найбільшого бою в історії британського боксу залишилося два тижні, а Володимир Кличко вирішив влаштувати "ігри розуму" перед битвою за кілька титулів на Уемблі. У мене є відчуття, що Кличко буде нагнітати ситуацію до максимуму в останні дні перед поєдинком і зробить у цьому напрямку все, що в його силах. Досвід психологічних ігор з Ф'юрі допоможе йому спробувати вибити з ритму Ентоні", - сказав Хірн.

"Я бачив, як Джошуа провів 14 раундів з трьома різними спаринг-партнерами. Він знаходиться у відмінному настрої. Так, перед таким серйозним суперником я все одно дуже нервую, але при цьому радий, що ми все організували".

Поєдинок Кличко - Джошуа пройде в Лондоні на "Уемблі" 29 квітня. На кону будуть стояти пояси чемпіона світу за версіями IBF і IBO, а також титул WBA Super.

Раніше Володимир Кличко показав, як готується до бою з Джошуа.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі