Президент ФІФА: Англія не вміє програвати

Поділитися
© Леоніда Левіта
Президент ФІФА Зепп Блаттер заявив, що здивований поведінкою англійських ЗМІ після невдачі країни в боротьбі за право провести чемпіонат світу з футболу 2018 року, повідомляє Independent.
Президент ФІФА Зепп Блаттер заявив, що здивований поведінкою англійських ЗМІ після невдачі країни в боротьбі за право провести чемпіонат світу з футболу 2018 року, повідомляє Independent.Члени виконкому ФІФА 2 грудня обрали в якості місця проведення світової першості Росію. Англійська заявка набрала два голоси і вилетіла в першому турі голосування. "Чесно кажучи, для мене стали сюрпризом всі скарги Англії після поразки - Англії, батьківщини ідей fair play, - заявив Блаттер. - Тепер багато англійців демонструють, що не вміють програвати. Не можна, коли все скінчилося, говорити, що той чи інший член виконкому обіцяв проголосувати за Англію. Результати відомі ". Тимчасовий голова Футбольної асоціації Англії Роджер Берден після поразки заявки своєї країни відмовився від постійної посади, заявивши, що не може більше довіряти ФІФА. "Я відчуваю в деяких реакціях зарозумілість західного християнського світу. Деякі просто не можуть змиритися з тим, що інші можуть отримати шанс змінитися. Що поганого в тому, що футбол буде розвиватися в регіонах, де цей спорт може продемонструвати потенціал, що виходить далеко за рамки спорту ? " - запитав  глава ФІФА. Він також спростував підозри налаштованих проти ФІФА журналістів. "У ФІФА немає систематичної корупції. Це нонсенс. Ми фінансово чисті. Але ми повинні покращувати наш імідж", - підкреслив Блаттер. За матеріалами РІА "Новости"
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі