Президент "Бешикташа": "Динамо"не буде серйозним конкурентом для нас

Поділитися
Президент і капітан турецького «Бешикташа» прокоментували результати жеребкування Ліги Європи, за підсумками якого туркам у суперники дісталося київське «Динамо».
Президент і капітан турецького «Бешикташа» прокоментували результати жеребкування Ліги Європи, за підсумками якого туркам у суперники дісталося київське «Динамо».«Є багато відмінностей між 32-ма командами. Усі команди сильні і показують хорошу, якісну гру. Київське «Динамо» - дуже хороша команда і відмінний суперник. Однак, кияни не будуть серйозним конкурентом для нашої команди. Впевнений, що наші гравці зроблять все можливе у першому матчі, що б на гру-відповідь у Київ вирушити на екскурсію», - висловив свої перші враження президент  орлів» Сердар Кура офіційному сайту клубу.Свого президента підтримав капітан «Бешикташа» Ібрагім Узульмез: «Перед жеребкуванням я найбільше хотів зустрітися з «Динамо». Я добре пам'ятаю нашу попередню зустріч, коли ми легко перемогли на нашому стадіоні 3:1, і матч-відповідь вже фактично нічого не вирішував. Наша мета у протистоянні з «Динамо» - домогтися позитивного результату. Єдине, що нам може завадити це зробити - це холодна погода у Києві».

За матеріалами Спорт Украины

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі