Президент УЄФА Чеферін не бачить підстав відбирати у Росії чемпіонат світу-2018

Поділитися
Президент УЄФА Чеферін не бачить підстав відбирати у Росії чемпіонат світу-2018 Александер Чеферін не турбується за проведення ЧС-2018 в Росії © uefa.com
Словенець Александер Чеферін вважає, що Росії вдасться провести турнір на найвищому рівні.

Президент УЄФА Александер Чеферін заявив, що немає жодних вагомих причин, щоб позбавляти Російську Федерацію можливості провести чемпіонат світу з футболу в 2018 році. Його слова передає ТАСС.

"Не бачу жодних раціональних або правових підстав відбирати у Росії чемпіонат світу 2018 року. Я упевнений, що Російський футбольний союз і місцевий оргкомітет створять відмінну роботу і в 2018 році нас чекає чудовий чемпіонат світу. Я абсолютно не турбуюся на цей рахунок", - повідомив Чеферін.

Чемпіонат світу з футболу в Росії повинен пройти з 14 червня по 15 липня 2018 року, а влітку нинішнього року відбудеться Кубок конфедерацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що 20 національних антидопінгових агентств вимагають відсторонення російських спортсменів від участі в міжнародних змаганнях.

Відзначимо, що в Росії вже відібрали етап Кубка світу з біатлону в Тюмені, фінал Кубка світу з лижних гонок та чемпіонат світу з бобслею і скелетону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі