Президент ФІФА попросив Конькова не порушувати систему світового футболу

Поділитися
Йозеф Блаттер © yfrog.com/obdd2obj
Коньков і Блаттер критично ставляться до ідеї проведення об'єднаного чемпіонату з футболу між командами України і Росії.

Президент ФІФА Йозеф Блаттер на зустрічі з президентом Федерації футболу України Анатолієм Коньковим ще раз підкреслив необхідність зберігати цілісність чинної системи світового футболу.

Як повідомляє в четвер прес-служба ФФУ, Ковзанів з робочим візитом відвідав Цюріх, де в штаб-квартирі ФІФА зустрівся з Блаттером.

Крім того, президент ФІФА схвалив ініціативи президента української федерації з розвитку дитячо – юнацького та масового футболу.

"Також Анатолій Коньков провів зустрічі з керівниками ряду структурних підрозділів ФІФА, в тому числі з керівником відділу контролю та стратегічного планування Ремо Хоспентхалем, головою юридичного управління Марко Виллигером, обговоривши подальше співробітництво між українською та міжнародною федераціями", - зазначає прес-служба ФФУ.

Як відомо, Коньков і Блаттер критично ставляться до ідеї проведення об'єднаного чемпіонату з футболу між командами України і Росії.

20 січня президент ФІФА Блаттер на прес-конференції в Санкт-Петербурзі заявив, що проведення чемпіонату СНД з футболу неможливе і порадив главі Російського футбольного союзу Миколі Товстих зробити все, щоб зберегти чемпіонат Росії. !zn

Читайте також:

Офіційна Москва відреагувала на ідею об'єднаного чемпіонату, назвавши її безглуздою

Україна офіційно сказала "ні" об'єднаному чемпіонату з футболу

Блаттер заявив, що ніякого об'єднаного чемпіонату не буде

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі