Претендент на "Золотий м'яч" воротар Нойєр пропустив прикрий м'яч у Бундеслізі

Відео
Поділитися
Претендент на "Золотий м'яч" воротар Нойєр пропустив прикрий м'яч у Бундеслізі Мануель Нойєр пропустив в чемпіонаті Бундесліги всього 4 голи © facebook.com/FCBayern
Мануель Нойєр примудрився дати супернику вразити свої ворота з гострого кута, і що більш незручно - м'яч пролетів між його ніг.

У матчі 17-го туру чемпіонату Німеччини "Баварія" здобула гостьову перемогу над "Майнцем" - 2:1. Однак звитяга була дещо затьмарена епізодом з участю одного з найкращих воротарів світу Мануеля Нойєра.

Півзахисник "Майнца" Елькін Сото відкрив рахунок на 21-й хвилині зустрічі, з досить гострого кута послав м'яч між ніг воротаря "Баварії". Нагадаємо, що Нойєр є одним з трьох претендентів на премію "Золотий м'яч", яка вручатиметься в середині січня 2015 року.

Додамо, що пропущений гол став для підопічних Хосепа Гвардьоли лише четвертим за першу половину чемпіонату, під час якої баварці провели 17 поєдинків. Втім, при цьому команда з Мюнхена має в активі відразу 41 забитий м'яч. "Баварія" є безперечним лідером чемпіонату Бундесліги: від найближчого переслідувача "Вольфсбурга" її поділяє 14 очок.

Читайте також: "Шахтар" проведе домашній матч з "Баварією" у Львові

15 грудня стало відомо, що у 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів Шахтар зустрінеться з Баварією. Поєдинки відбудуться 17 лютого на домашньому стадіоні "гірників" у Львові та 11 березня в Мюнхені на "Альянц Арені".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі