Прем'єр-ліга запропонувала українським клубам п'ять варіантів формату на новий сезон

Поділитися
Прем'єр-ліга запропонувала українським клубам п'ять варіантів формату на новий сезон В жодному з варіантів не передбачено збільшення кількості учасників © fpl.ua
Розширення УПЛ не буде.

На цьому тижні клуби української Прем'єр-ліги отримали варіанти формату наступного чемпіонату. В жодному з варіантів не передбачено збільшення кількості учасників.

Варіант 1: та ж схема турніру, за якою проводиться поточний чемпіонат.

Варіант 2: та ж схема турніру, але найкраща команда другої шістки грає два матчі плей-офф за право виходу в Лігу Європи з четвертим або п'ятим місцем.

Варіант 3: Варіант 2 + у першу лігу відразу вилітає одна команда, а ще два грають стикові матчі: 11 місце УПЛ - з другим місцем ПФЛ, 10 місце УПЛ - з третім місцем ПФЛ.

Варіант 4: Чемпіонат проводиться у три кола, всього 33 туру. Дві команди безпосередньо вилітають.

Варіант 5: Перший етап - два кола. Потім команди діляться на три четвірки: з 1 по 4 місця, з 5 по 8 місця, з 9по 12 місця. В четвірках проводиться ще два кола (шість матчів). Очки, зароблені на першому етапі, зберігаються.

Раніше президент УПЛ Володимир Генінсон повідомив, що українська Прем'єр-ліга може повернутися до формату з 16-ти команд вже в сезоні 2018/19.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі