Прем'єр-ліга скасувала матч "Металурга" з "Говерлою"

Поділитися
Прем'єр-ліга скасувала матч "Металурга" з "Говерлою" "Металург" не стартує у другій частині чемпіонату © ФК Металург Запоріжжя
У запорізького клубу на другу частину сезону заявлено лише чотири футболісти.

Прем'єр-ліга скасувала матч 17-го туру між запорізьким "Металургом" і ужгородською "Говерлою", який повинен був відбутися 5 березня. Також скасовано і матч молодіжних команд.

Як повідомляє офіційний сайт УПЛ, рішення було винесено у зв'язку з відсутністю достатньої кількості футболістів "Металурга" в заявці. Станом на 2 березня у запорізького клубу на участь у змаганнях заявлено лише чотири футболісти, а другий заявковий період вже підійшов до кінця.

У регламенті ФФУ передбачено, що поза заявочного періоду за один клуб може бути заявлено не більше 5 футболістів-професіоналів для клубів Прем'єр-ліги.

Також повідомляється, що ще в жовтні "Металург" звернувся до Прем'єр-ліги з клопотанням про виключення клубу з числа учасників УПЛ, а в листопаді заявив про початок ліквідації клубу. На даний момент запорізький клуб не поінформував Прем'єр-лігу і "Говерлу" про місце проведення та час початку матчів 17-го туру.

Читайте також: 17 футболістів покинули запорізький "Металург"

Нагадаємо, наприкінці лютого в "Металурзі" повідомили про те, що погасили борги перед усіма співробітниками клубу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі