Прем'єр-ліга: "Шахтар" легко обіграв "Олімпік", "Верес" здобув перемогу над "Чорноморцем"

Поділитися
Прем'єр-ліга: "Шахтар" легко обіграв "Олімпік", "Верес" здобув перемогу над "Чорноморцем" "Шахтар" не залишив шансів "Олімпіку" © ФК Шахтер
В Україні стартував черговий тур.

Сьогодні, 19 серпня, матчами "Шахтар" – "Олімпік" та "Чорноморець" – "Верес" розпочався 6-й тур української Прем'єр-ліги.

"Шахтар" поєдинок у Харкові розпочав у розміреному темпі, що не завадило "гірникам" відкрити рахунок у матчі – Феррейра здорово замкнув головою подачу з кутового від Срни.

В подальшому господарі ОСК "Металіст" повністю контролювали хід гри, хоч і не створювали небезпечних моментів, але нагнітали регулярно.

Другий тайм розпочався з влучного удару Марлоса з пенальті, і вже стало зрозуміло, що "Олімпіку" в цій зустрічі зачепитися за очки не вдасться.

"Шахтар" – "Олімпік" – 2:0

Голи: Феррейра, 20, Марлос, 57 (пен)

"Шахтар": Пятов, Ракицький, Кривцов, Срна, Ісмаїлі, Бернард (Тайсон, 75), Степаненко, Марлос, Фред, Коваленко (Алан Патрік, 71), Феррейра (Дентіньо, 82)

"Олімпік": Махарадзе, Іллой-Айет, Шабанов, Лук'янчук (Лухтанов, 67), Сондей, Поступаленко (Хомутов, 71), Цимбалюк, Шестаков, Моха, Богданов (Брикнер, 63), Біленький

Попередження: Ракицький – Шабанов, Поступаленко, Лухтанов

В Одесі "Чорноморець" приймав "Верес" і поступився з рахунком 0:1. Якщо в першому таймі активніше виглядали господарі, то у другій половині матчу гра вирівнялася, і коли здавалося, що команди згодні на нічию, "Верес" зумів вирвати перемогу на 90+2-й хвилині. Адамюк після подачі з кутового від Федорчука виграв "другий поверх" у кількох суперників і відправив м'яч у сітку.

"Чорноморець" – "Верес" – 0:1

Голи: Адамюк, 90+2

"Чорноморець": Безрук, Рахманів, Зубейко, Новотрясов, Каплієнко, Політило (Ковалець, 67), Машнін (Третьяков, 46), Жунич, Васін, Антонов (Мусолітін, 46), Хобленко

"Верес": Бандура, Сімінін, Іщенко, Борзенко, Кобін (Пасіч, 90+4), Федорчук, Карасюк, Адамюк, Сергійчук (Пасіч, 81), Степанюк, Гринь (Волошинович, 46)

Попередження: Антонов, Васін – Федорчук, Кобін, Карасюк

Прем'єр-ліга: результати всіх матчів 5-го туру, відео голів, таблиця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі