Прем'єр-ліга: мінімальні перемоги "Ворскли" та "Чорноморця"

Відео
Поділитися
Прем'єр-ліга: мінімальні перемоги "Ворскли" та "Чорноморця" "Чорноморець" випереджає "Ворсклу" на три очки © football.ua
Все вирішилося в кінцівках матчів, які відкривали черговий тур чемпіонату.

Сьогодні, 26 листопада, стартував 16-й тур української Прем'єр-ліги. Відбулися два матчі - "Сталь" приймала "Ворсклу", а "Чорноморець" - "Зірку".

У першому таймі "Ворскла" і "Сталь" обмінялися кількома небезпечними моментами, але до гола справа так і не дійшла. Після перерви полтавці продовжили володіти невеликою територіальною перевагою, а на 56-й хвилині "Сталь" врятувала поперечина - Кобахідзе вистрілив з-за меж штрафного, але трохи не вистачило точності.

Коли подій на полі стало мінімум, гол таки відбувся. На 89-й хвилині Ребенок змістився з флангу в центр і пробив точно в кут воріт Паньківа, дозволивши заробити полтавчанам три гостьові очки.

"Сталь" - "Ворскла" - 0:1
Гол: Ребенок, 89

"Сталь": Паньків, Пашаєв, Іщенко, Стаменкович, Воронін, Каленчук, Е. Малакян, Р. Малакян (Карасюк, 78), Мисик, Комваліус (Карікарі, 65), Задерака (Кузик, 46)

"Ворскла": Непогодов, Сімінін, Дитятьєв, Чеснаков, Пердута, Ткачук, Кравченко, Турсунов, Бартуловіч (Ребенок, 46), Кобахідзе (Одарюк, 67), Хльобас (Загорулько, 80)

Попередження: Задерака - Бартулович, Сімінін, Дитятьєв, Кобахідзе, Чеснаков, Одарюк

"Чорноморець" активно почав зустріч з "Зіркою", але швидко пропустив гол - гості організували контратаку, в результаті якої м'яч потрапив до Білонога, а той увійшов у карний майданчик одеситів і переграв воротаря.

Гравці "Чорноморця" не надто активно діяли в атаці, але зрівняти рахунок зуміли досить швидко. На 25-й хвилині Коркішко отримав передачу від Третьякова в штрафній і легко переграв воротаря. Далі одесити частіше володіли м'ячем, але і гравці "Зірки" не забували про атаку. Лише на 78-й хвилині настала розв'язка: після розіграшу кутового м'яч опинився у Андрієвського, який і засмутив "Зірку", записавши на свій рахунок переможний гол.

"Чорноморець" - "Зірка" - 2:1
Голи: Коркішко, 25, Андрієвський, 78 – Білоног, 3

"Чорноморець": Боровик, Данченко, Мартиненко, Азацький, Люлька, Філімонов, Смирнов, Третьяков (Хобленко, 71), Коркішко, Татарков (Андрієвський, 58), Калітвінцев (Мусолітін, 84)

"Зірка": Паст, Баєнко, Ковальов, Перейра, Бацула (Калінін, 83), Білоног, Загальський (Мойя, 59), Лупашко (Зубков, 75), Фаворов, Щедрий, Сітало

Попередження: Філімонов, Данченко, Смирнов - Бацула, Загальський, Сітало, Зубков

Вилучений: Зубков, 84

Читайте також: Прем'єр-ліга: анонс, де дивитися матчі 16-го туру

Нагадаємо, в третьому матчі ігрового дня "Динамо" зіграє в Луцьку з "Волинню".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі