Прем'єр-ліга: команди запорізького "Металурга" виключені з усіх змагань

Поділитися
Прем'єр-ліга: команди запорізького "Металурга" виключені з усіх змагань "Металург" офіційно залишив всі турніри © football.ua
Запорізький "Металург" офіційно припинив виступи в УПЛ.

Українська Прем'єр-ліга оголосила про виключення всіх команд запорізького "Металурга" з турнірів під егідою організації.

Таким чином, перша команда запорожців виключена з Прем'єр-ліги, а склади U-21 та U-19 покинули молодіжні першості. Всім командам "Металурга" з 17-го туру зараховані технічні поразки, а суперникам - технічні перемоги.

Також стало відомо, що дитячо-юнацька спортивна школа "Металурга" стала державною організацією, про що повідомив її директор Леонід Ключик. При цьому тренування проводяться на Великому Лузі, так як власники полів і приміщень основної бази закрили доступ до них для вихованців та персоналу.

"Є надія, що здоровий глузд переможе, і наші колишні керівники, власники клубу підуть назустріч дітям і, умовно кажучи, продадуть чи якось по-іншому з містом порішають, може, віддадуть в оренду колишнє місце роботи по вулиці 12-го квітня. Якісь варіанти є, поки наше керівництво сказало займатися так, а потім буде видно, будемо намагатися це вирішувати", - сказав Ключик.

Читайте також: "Зоря" підписала екс-нападника запорізького "Металурга"

Нагадаємо, що "Металург" намагався знайти інвестора під час зимової паузи, проте всі спроби виявилися невдалими. При цьому тренерський штаб на чолі з Анатолієм Чанцевим і всі футболісти давно розірвали контракти з клубом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі