Поєдинок Кличка і Ф'юрі знову можуть перенести - ЗМІ

Поділитися
Поєдинок Кличка і Ф'юрі знову можуть перенести - ЗМІ Кличко і Ф'юрі мають вийти в ринг 29 жовтня © BBC
Американські і британські журналісти повідомляють, що реванш може не відбутися 29 жовтня.

Реванш між Володимиром Кличком і Тайсоном Ф'юрі знову може бути перенесений. Про це повідомляють відомі боксерські інсайдери.

Так відомий американський журналіст Ден Рафаель у своєму "Твіттері" написав наступне: "Офіційного підтвердження ще немає. Але за інформацією з надійного джерела, реванш Ф'юрі з Кличком знову буде скасовано. Подивимося, що буде".

Схожу інформацію повідомив британський журналіст Інграм Джонс з BaylorIC TV: "Не хочу нікого лякати, але бій-реванш Ф'юрі - Кличко опинився під загрозою скасування знову... Треба перевірити і прояснити... Ми над цим працюємо".

Крім того, інформацію про те, що бій Кличко - Ф'юрі в жовтні не відбудеться, підтвердили відразу два британських журналіста - оглядачі видань Daily Star Кріс Маккенна і Boxing News Деклан Уоррінгтон. За їх даними, бій не скасовується, а знову переноситься на більш пізню дату.

Відзначимо, що раніше в мережі з'явилися фото Ф'юрі, на яких видно, що британець за п'ять тижнів до бою знаходиться в жахливій формі.

Читайте також: Букмекери повернули Кличку статус фаворита в протистоянні з Ф'юрі

Нагадаємо, реванш Кличка і Ф'юрі повинен відбутися 29 жовтня в Манчестері. Раніше бій вже переносили через травму британського чемпіона.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі