Поєдинок Бурсака за титул чемпіона світу скасовано через травму його суперника

Поділитися
Поєдинок Бурсака за титул чемпіона світу скасовано через травму його суперника Сондерс оголосив про свою травму © skysports.com
Володар поясу WBO Біллі Джо Сондерс повідомив, що не зможе вийти в ринг.

Поєдинок між чемпіоном світу за версією WBO в середній вазі Біллі Джо Сондерсом (23-0, 12 КО) і претендентом з України Максом Бурсаком (32-4-1, 15 КО), який був запланований на 30 квітня, не відбудеться.

Українець позбувся можливості поборотися за чемпіонський титул через травму британця. "Тільки що з Великобританії прийшов папір, згідно з яким Сондерс отримав травму і знявся з бою. Малюк Біллі злякався, але у мене було передчуття, що таке можливо, що він вирішить ухилитися", - прокоментував Бурсак.

При цьому український боксер підкреслив, що ніяких справжніх підтверджень, що Сондерс дійсно травмувався, поки що немає: "Меддовідки? Ні, поки що лише офіційне повідомлення про скасування або перенесення".

Зазначимо, що для Сондерса бій з Бурсаком повинен був стати дебютним захистом пояса, який він завоював наприкінці минулого року завдяки перемозі рішенням суддів над Енді Лі.

Бурсак в червні минулого року вже боксував за титул чемпіона світу (за версією IBO), але програв через травму руки. Після цього у грудні українець провів ще один поєдинок - у другому раунді нокаутував грузина Георгія Берошвілі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі