Пояс Володимира Кличка на ринг винесе дочка Григорія Суркіса

Поділитися
Вперше в боксерській кар'єрі Володимира Кличка один з його чемпіонських поясів на ринг буде виносити жінка.

Вперше в боксерській кар'єрі Володимира Кличка один з його чемпіонських поясів на ринг буде виносити жінка.

За даними газет "Bild" і "Hamburger Abendblatt", в цю суботу таку честь перед поєдинком українця проти Дерека Чісори отримає Марина Суркіс, 26-річна дочка президента Федерації футболу України Григорія Суркіса.

Григорій Суркіс купив своєї дочки право нести пояс Володимира Кличка за 350 тис. євро. Ще 80 тис. євро за таке ж право заплатив швейцарський бізнесмен Ганс-Дітер Клевен. Як заявив на прес-конференції в Маннгеймі Кличко-молодший, гроші підуть до добродійних фондів Братів Кличків та Powerchild.

Сьогодні в Маннгеймі Володимир Кличко і Дерек Чісора провели відкрите тренування. Захід пройшов у місцевому представництві автомобільного концерну "Даймлер" у присутності багатьох журналістів і шанувальників. У п'ятницю в Національному театрі Маннгейма пройде офіційна церемонія зважування боксерів.

Як відомо, чемпіон світу з боксу в надважкій вазі за версіями WBO, IBF і IBO Володимир Кличко 11 грудня зустрінеться на SAP-арені в Маннгеймі з британцем Дереком Чісором.

Раніше повідомлялося, що Дерек Чісора визнаний винним у застосуванні насильства щодо своєї колишньої подруги і засуджений до дванадцяти тижнів в'язниці умовно з випробувальним терміном два роки.

За матеріалами Укрінформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі