"Порту" зупинив переможну ходу "Баварії" в Лізі Чемпіонів

Відео
Поділитися
"Порту" зупинив переможну ходу "Баварії" в Лізі Чемпіонів Джексон Мартінес поставив переможну крапку в матчі з "Баварією" © Facebook/FC Porto
Колишній суперник "Шахтаря" по груповому турніру зумів зробити те, що "гірникам" не вдалося завдати поразки "Баварії".

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів "Порту" вдома обіграв "Баварію" з рахунком 3:1. Дублем у складі португальського клубу відзначився нападник Рікарду Куарежма. Також гол на свій рахунок записав колумбійський форвард Джексон Мартінес. За мюнхенський клуб забив Тіагу Алькантара.

Повторна зустріч відбудеться 21 квітня в Мюнхені.

Господарі поля вже на початку матчу зуміли збентежити баварців, протягом 10 хвилин зробивши рахунок 2:0. При цьому суддя Веласко Карбальо повинен був видаляти Мануеля Нойєра вже на 3-й хвилині - за знесення Мартінеса в штрафний, однак у підсумку рефері обмежився жовтою карткою і призначенням пенальті. Незабаром чергова помилка обороні мюнхенців призвела до ще одного голу.

Надію "червоно-синім" подарував Тіагу Алькантара, однак, як виявилося, його гол став єдиним для "Баварії" в цей вечір. Португальці ж зуміли ще раз засмутити кращого воротаря світу Мануеля Нойєра.

1/4 фіналу

Перший матч

"Порту" (Португалія) - "Баварія" (Німеччина) - 3:1 (2:1)

Голи: Рікарду Куарежма, 3 - з пенальті (1:0). Рікарду Куарежма, 10 (2:0). Тіагу Алькантара, 28 (2:1). Мартінес, 65 (3:1).

"Порту": Фабіану, Данилу, Мартінс Інді, Майкон, Сандру, Рікарду Куарежма (Евандру, 85), Олівер (Невеш, 75), Касеміру, Еррера, Брахімі (Ернані Фортеш, 80), Мартінес.

"Баварія": Нойер, Рафінья, Данте, Бернат, Боатенг, Хабі Алонсо (Бадштубер, 74), Лам, Мюллер, Левандовський, Тіагу Алькантара, Гетце (Роді, 56).

Попередження: Нойер, 2. Бернат, 16. Касеміру, 31. Сандру, 37. Лам, 38. Роді, 71. Данилу, 83.

Суддя: Веласко Карбальо (Іспанія).

15 квітня. Порту. Стадіон "Драгау".

Ця поразка стала другою для "Баварії" в нинішньому євросезоні. Нагадаємо, що раніше баварці програли "Манчестер Сіті" 2:3 на стадії групового турніру, однак той матч в підсумку нічого не вирішував для них в плані турнірної боротьби. А ось "Порту" залишається однією з небагатьох команд в нинішньому розіграші єврокубків, яка поки що не знає гіркоти невдач.

Напередодні, 14 квітня, в першому матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів Атлетіко " і " Реал розписали нульову нічию. Матч у цьому протистоянні відбудеться 22 квітня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі