"Порту" залишається єдиною командою, яка не програвала у Лізі Чемпіонів 2014/15

Поділитися
"Порту" залишається єдиною командою, яка не програвала у Лізі Чемпіонів 2014/15 "Порту" став на дорогу завоювання третього Кубка чемпіонів © Facebook/FC Porto
Португальці провели в нинішньому євросезоні 11 поєдинків, жодного разу не відчувши гіркоти поразок. А подібні неприємності пережили навіть "Баварія", "Реал" і "Барселона".

Порту здолав Баварію 3:1 в першому матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів, продовживши свою безпрограшну серію в турнірі.

Всього з урахуванням кваліфікації португальці провели 11 матчів у нинішньому сезоні, здобувши в них 8 перемог і тричі зігравши внічию. Це найкращий показник серед всіх учасників 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів: у пасиві "Барселони" - одна поразка на стадії групового турніру, "Реал" програв "Шальке" у другому поєдинку 1/8 фіналу, а "Баварія", крім невдачі в Порту, поступалася "Манчестер Сіті" в листопаді 2014 року.

Примітно, що дві нічиїх "Порту" здобув у поєдинках з донецьким "Шахтарем" і португальці двічі йшли від поразки в кінці ігрового часу.

Додамо також, що в Лізі Європи командами, які не знає гіркоти поразок, залишаються суперники українців по 1/4 фіналу - бельгійський "Брюгге" та італійська "Фіорентина".

У матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів Барселона впевнено обіграла Парі Сен-Жермен 3:1 на виїзді. Швидше за все, саме "Барсу" можна вважати вже стовідсотковим учасником 1/2 фіналу турніру.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі