"Порту" - "Динамо": Ребров радий перемозі в два м'ячі, Лопетегі нічим не здивований

Поділитися
"Порту" - "Динамо": Ребров радий перемозі в два м'ячі, Лопетегі нічим не здивований Ребров впевнений, що "Порту" грав на нічию © ФК Динамо
Головні тренери "Динамо" і "Порту" прокоментували результат матчу в Португалії.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров радий, що його підопічні змогли виграти у Португалії і зберегти відмінні шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів.

"Я радий, що хлопці подарували величезну радість уболівальникам. Це дуже важлива перемога. В минулій грі "збірники" принесли величезну радість Україні, зараз - величезна радість для вболівальників "Динамо". Цей матч був дуже важливий, і я радий, що ми не просто перемогли, а перемогли в два м'ячі. І перемогли дуже сильну команду", - наводить слова Реброва Dynamo.kiev.ua.

"Сьогодні хлопці довго терпіли, аж до фінального свистка. "Порту" вийшов на гру з трьома опорними, і грав на нічию. Ця команда дуже рідко так грає. Після того, як наш суперник пропустив, він відразу ж випустив атакуючого гравця. Що стосується нас, то ми сьогодні використали свої можливості. При цьому завдали 17 ударів по воротах "Порту". Зробити це у виїзному поєдинку Ліги чемпіонів, та ще й проти такого опонента - це непросто".

Також Ребров заявив, що після успіхів у збірній і в матчі проти "Порту" футболістів потрібно психологічно розвантажити: "Після сьогоднішнього матчу хлопці отримали впевненість, так що їх готувати особливо й не треба. Навпаки, в кінці сезону футболістів треба розвантажити. Особливо психологічно - після успіху збірної України і сьогоднішнього успіху. Перемоги теж переживаються непросто. Насамперед, футболістів потрібно розвантажити від цього. Упевнений, вони вже зараз в роздягальні горять бажанням вийти на поле в матчі з "Маккабі", щоб довести, що "Динамо" гідно виступати в плей-офф Ліги чемпіонів".

А головний тренер "Порту" Хелен Лопетегі заявив, що "Динамо" і Ребров нічим його не здивували: "Ми втратили хватку і спокій після голу з пенальті. Я не згоден, що ми грали сьогодні на нічию. Ми не з такими цілями виходимо на футбольне поле. Причина нашої поразки - чисто футбольна, ігрова. У футболі завжди є частина удачі, везіння. Як, наприклад, під час другого гола "Динамо". Ні "Динамо", ні Ребров нічим мене не здивували. Просто ми зіграли так, як зіграли".

Читайте також: Ребров не хоче дивитися на турнірну таблицю, тренер "Маккабі" визнав перевагу "Динамо"

Нагадаємо, перед заключним туром у "Челсі" і "Порту" по 10 очок, у "Динамо" - 8.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі