Поразку від "Атлетика" Луческу пояснив піском на полі

Поділитися
Поразку від "Атлетика" Луческу пояснив піском на полі Мірча Луческу побачив на полі "Арени-Львів" багато піску
Головний тренер "Шахтаря" після першого в нинішній Лізі Чемпіонів поразки пожалівся на відсутність мотивації у його футболістів і неякісний газон футбольного поля.

Донецький Шахтар поступився Атлетику 0:1 в матчі 5-го туру групового турніру Ліги Чемпіонів, проте ще до виходу на поле "Львів-Арени" забезпечив собі вихід в 1/8 фіналу.

Головний тренер "гірників" Мірча Луческу вважає, що саме те, що його футболісти заздалегідь знали про невдачу БАТЕ в поєдинку з "Порту", яка залишила його команду на другому місці у групі Н, завадило "Шахтарю" домогтися третьої перемоги в євросезоні.

Втім, як завжди Луческу примудрився знайти ще одну, досить оригінальну причину невдачі у Львові - якість поля стадіону "Львів-Арена".

"Мабуть, ми були трохи розслаблені після того, як дізналися результат матчу в Білорусі. У Атлетика було більше амбіцій і мотивації. Вони більше працювали на поле і змусили нас грати довгими передачами. Крім того, якість поля не було оптимальним сьогодні. Було занадто багато піску, що не дозволило нам показати свою гру", - зазначив Містер.

Нагадаємо, що "Шахтар" у нинішньому євросезоні у трьох матчах на львівському стадіоні крім поразки від "Атлетика" одного разу зіграв внічию (2:2 з "Порту") та здобув перемогу над БАТЕ 5:0.

Луческу неодмінно пригадав арбітрів матчу, які не призначили пенальті за гру рукою іспанського футболіста, а в кінці підвів риску - "Атлетик" крім стандартних положень нічого не створив за весь матч.

Додамо, що заключний поєдинок групового турніру "Шахтар" проведе 10 грудня на виїзді проти "Порту", який і виграв змагання в групі Н.

Читайте також: Перемога "Порту" над БАТЕ дозволила "Шахтарю" встановити рекорд України

Після перемоги у 4-му турі над БАТЕ Мірча Луческу заявив, що в Шахтарі хочуть вийти в плей-офф з першого місця - щоб мати більш комфортний варіант суперництва в 1/8 фіналу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі