Помер тренер Володимира Кличка - легендарний Емануель Стюард

Поділитися
У віці 69 років у четвер пішов з життя один з видатних тренерів в історії боксу і наставник Володимира Кличка Емануель Стюард.

На 70-му році життя помер один із найбільших тренерів в історії Емануель Стюард. Про це на своїй сторінці в одній із соцмереж повідомив вихованець і друг тренера Джонатон Бенкс.

З 2004 року Стюард був тренером українського чемпіона в суперважкій вазі Володимира Кличка. Саме під керівництвом Стюарда Кличко-молодший став абсолютним чемпіоном світу з боксу.

У вересні в тренера діагностували рак. Останнім часом Стюард проходив реабілітацію після перенесеної операції і не брав участі в тренувальному процесі Кличка та інших своїх підопічних. Через раптове виявлення захворювання Кличка до найближчого бою готував Джонатон Бенкс. 10 листопада Кличко-молодший у Гамбурзі повинен вийти на ринг проти поляка Маріуша Ваха.

Стюард був одним з найбільш популярних тренерів з боксу в США. Його учнями вважають себе такі відомі боксери, як Майк Мурер, Евандер Холіфілд, Хуліо Сезар Чавес, Леннокс Льюїс, Оскар де ла Хойя і багато інших. !zn

Читайте також:

Володимир Кличко не зможе взяти участь в Олімпіаді-2016

Висхідна зірка російського боксу почав переговори про бої з братами Кличко

Кличко-молодший після спорту політикою займатися не має наміру


Кличко планує виступати на рингу до п'ятидесяти років

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі