"Полтава" відмовилася від матчу з "Шахтарем" і припинить існування

Поділитися
"Полтава" відмовилася від матчу з "Шахтарем" і припинить існування Президент "Полтави" вирішив розпустити команду © Sport Arena
Полтавський клуб не погодився міняти стадіон для матчу Кубка України.

Перенесений матч 1/4 фіналу Кубка України між "Полтавою" та "Шахтарем", який повинен був пройти сьогодні, 5 квітня, на стадіоні "Локомотив", не відбудеться. Таке рішення прийняло керівництво полтавського клубу.

Поле на арені "Локомотив" знаходиться в незадовільному стані - на ньому в деяких місцях практично відсутня трава, однак керівництво "Полтави" наполягало на проведенні матчу саме на цьому стадіоні, незважаючи на вимогу ФФУ вибрати інше місце.

Директор матчу Олександр Дегтяр заявив, що матч не відбудеться. Пізніше президент ФК "Полтава" Леонід Соболєв повідомив про рішення вже завтра розпустити команду.

"Це не емоційне рішення. Всі питання до ФФУ, яка, порушивши всі норми, незрозуміло чим керувалася і зобов'язала нас грати на іншій арені. Поле "Локомотива" на 70 відсотків має трав'яний покрив. Співробітники арени старалися, і до них у мене претензій немає. У Прем'єр-лізі є гірші поля, але там чомусь не забороняють грати. У нас є якісна база, є всі умови для тренувань", - сказав Соболєв.

Раніше повідомлялося, що фінал Кубка України перенесено на 17 травня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі