Половину кліпу на офіційний гімн Євро-2012 зняли на екзотичному пляжі (відео)

Відео
Поділитися
У кліпі на офіційний гімн Євро-2012 види польських і українських стадіонів перемежовуються зі сценами на екзотичному пляжі. Не обійшлося і без Ейфелевої вежі.

Німецька поп-зірка Oceana презентувала кліп на офіційний гімн Євро-2012 - «Endless Summer». Відео починається з подорожі на столичний польський стадіон «Народовий», на якому відбудеться відкриття футбольного турніру Євро-2012.

Створювати святковий настрій співачці допомагають футболісти у формі української та польської національних збірних з м'ячем. За задумом, сюжет у відео з'єднується передачею символічного пасу, який об'єднує приймаючі міста турніру.

У кліп також увійшли яскраві епізоди з минулих чемпіонатів, найкращі голи і емоції вболівальників. Завершується відео кадрами з НСК «Олімпійський», де відбудеться фінал чемпіонату Європи 2012 року.

16 березня 2012 року головну арену Польщі стадіон «Народовий» відвідала відома німецька поп-зірка Oceana. Протягом кількох днів на арені співачка знімалася у відео для ролика майбутньої офіційної пісні для реклами Євро-2012. До підготовки відео був залучений також майстер фрістайлу Кшиштоф Голонка, який демонстрував трюки з м'ячем. !zn

Читайте також:

Донецьк представив промо-ролик до Євро-2012 (відео)

Промо-ролик Києва до Євро-2012 випустили у 3D-форматі (відео)

Промо-ролик Ukraine. All about U покажуть у дев'яти країнах Європи

В Голландії з'явилися ролики із закликом не їхати на Євро-2012. МЗС України обурений (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі