Півзахисник "Динамо" увійшов в історію українського футболу

Поділитися
Півзахисник "Динамо" увійшов в історію українського футболу Сергій Сидорчук забив у першому ж матчі за збірну
23-річний Сергій Сидорчук вдало провів поєдинок відбірного турніру Євро-2016 проти Білорусі. Навіть незважаючи на те, що вийшов на заміну в середині другого тайму.

Півзахисник "Динамо" увійшов в історію українського футболу, ставши 15 футболістом, якому вдалося відзначитися у дебютному поєдинку за збірну України.

23-річний центральний півзахисник вдало провів поєдинок відбірного турніру Євро-2016 проти Білорусі. Вийшовши на заміну на 64-й хвилині замість Руслана Ротаня, він через 31 хвилину опинився на вістрі атаки і вразив ціль. Його гол після двухходівки Євген Коноплянка - Андрій Ярмоленко став другим в матчі і поставив переможну крапку у ньому - 2:0.

При цьому слід додати, що Сидорчук - четвертий у списку 15-ти, який відзначився саме в матчах відбіркових турнірів, інші футболісти забивали свої голи в товариських матчах.

Нагадаємо, що раніше головним бомбардиром збірної є Андрій Шевченко, на рахунку якого 48 точних ударів. З діючих футболістів найбільше м'ячів на рахунку Андрія Ярмоленка (15) і Олега Гусєва (13).

Раніше повідомлялося, що в майбутньому поєдинку збірної України проти Македонії українці вважаються фаворитами протистояння. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі