Після перемоги над Білоруссю Фоменко вказав на емоційні проблеми футболістів

Поділитися
Після перемоги над Білоруссю Фоменко вказав на емоційні проблеми футболістів Збірна України обіграла Білорусь у напруженому протистоянні © Clive Barda / Royal Opera House
Футболісти збірної України виконали установку на матч і обіграли Білорусь. Однак перед непростим протистоянням тренерським штабом було зроблено великий обсяг роботи.

Після перемоги в матчі відбірного турніру Євро-2016 над Білоруссю (1:0) наставник збірної України Михайло Фоменко вказав на емоційні проблеми своїх футболістів.

За словами тренера, його підопічні виконали те, що від них вимагалося і завдяки цьому здобули важливу перемогу. Однак і тренерський штаб напередодні поєдинку постарався допомогти гравцям знайти упевненість.

"Було зроблено великий обсяг роботи. У нас були великі проблеми у плані емоційного стану. Адже гра київського "Динамо" і "Шахтаря" забрала багато емоцій. Зібралися лише шостого числа, а фактично - сьомого. Намагалися привести стан підопічних до єдиного знаменника. Було багато теоретичних установок, співбесід. Хлопці включилися з перших хвилин і зробили свою справу", - наводить слова Фоменко портал "Прессболл".

Нагадаємо, збірна України обіграла Білорусь на виїзді завдяки автоголу Олександра Мартиновича на 82-й хвилині. А вже в доданий арбітром час після швидкої контратаки відзначився Сергій Сидорчук.

За словами Фоменка, для його команди перемога була дуже важлива, адже здобута вона в протистоянні з сильним суперником. Тому дуже важливо, щоб футболісти встигли відновитися фізично до зустрічі з Македонією, яка відбудеться 12 жовтня у Львові.

"Буде важка ніч, адже треба буде долетіти до Львова, потім заселитися. Хлопцям треба дати відіспатися. Форсуємо їх відновні функції. Буде одна перед ігрова розминка напередодні", - зазначив Фоменко.

Додамо, що після перемоги українці посідають третє місце в групі, пропустивши вперед по додатковим показникам Іспанію і за кількістю очок Словаччину.

Раніше півзахисник і капітан збірної України Руслан Ротань зауважив, що білоруси в матчі з Україною будуть сильні самовіддачею і характером. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі