Після несподіваної поразки Фоменко запропонував виправити помилки і рухатися вперед

Поділитися
Після несподіваної поразки Фоменко запропонував виправити помилки і рухатися вперед Ярослав Ракицький не почув Михайла Фоменка на тренуваннях і дав супернику забити гол © football.ua
Збірна Словаччини несподівано обіграла українців на їх полі, отримавши серйозну перевагу в боротьбі за друге місце в групі. Наставник України Михайло Фоменко запропонував рухатися вперед і намагатися не допускати подібних помилок у майбутньому.

Після несподіваного поразки від збірної Словаччини 0:1 в рамках першого туру кваліфікаційного турніру Євро-2016 наставник України Михайло Фоменко запропонував не робити трагедії з результату, а виправляти помилки і рухатися вперед.

За словами фахівця, в матчі зі словаками у його команди нічого не виходило з-за пропущеного голу на початку зустрічі.

"Ми пропустили гол в результаті серйозної помилки захисту. Згодом була ще одна помилка наших гравців у захисті, яку вони, на щастя, виправили. Життя таке, що потрібно рухатися вперед і виправляти помилки", - зазначив Фоменко.

"Це був не наш день. Ті люди, які вийшли а заміну, не потрапили в гру. До пропущеного м'яча ніщо не говорило про те, що матч буде програно. Як і після пропущеного м'яча. Але помилка вплинула на результат", - вважає наставник збірної.

Нагадаємо, на 17-й хвилині поєдинку Україна - Словаччина після грубої помилки оборони Роберт Мак спокійно зблизився з Андрієм П'ятовим і обіграв його в ближній дуелі. Згодом українці могли зрівняти рахунок, проте так і не зуміли реалізувати хоча б один із створених моментів.

В кінцівці зустрічі, пішовши на фінальний штурм, українці забили-таки гол зусиллями пішов вперед голкіпера П'ятова, проте суддя не зарахував взяття воріт. Фоменко вважає, що арбітр допустив серйозну помилку.

"Забили чистий м'яч, це сто відсотків. Не було порушення правил з нашого боку, було зіткнення воротаря зі своїм захисником. Хоча момент повинен був бачити і головний арбітр, і арбітр на лінії, і арбітр за воротами. Але все буває в цьому житті", - зазначив Фоменко.

Зазначимо, що групу С, де виступають українці, очолила збірна Іспанії. Діючі чемпіони Європи впевнено розібралися з Македонією, розгромивши балканців 5:1. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі