Піке "Мілана" та Індзагі: 1:8 у двох матчах міжсезоння

Поділитися
Піке "Мілана" та Індзагі: 1:8 у двох матчах міжсезоння © post-gazette.com
Не встиг Філіппо Індзагі очолити "Мілан", як відразу ж відчув гіркоту поразок. За його словами, у "червоно-чорних" попереду щоденна кропітка робота, щоб виправити всі помилки до початку сезону.

Італійський "Мілан" зазнав двох поразок на передсезонному турнірі у США: підопічні Філіппо Індзагі поступилися з загальним рахунком 1:8 грецькому "Олімпіакосу" і англійському "Манчестер Сіті".

Для Індзагі це був серйозний удар, адже по суті він ще ніколи не був на подібному рівні відповідальності, а на його плечах лежать серйозні завдання - вивести титулований клуб із затяжного піке. На ділі ж виявилося, що його нижню точку ще не подолано.

International Champions Cup зібрав на американських стадіонах у Канаді і США провідні клуби Європи: англійські "Мансіті" і "МанЮнайтед", "Ліверпуль", італійський "Мілан", "Інтер" і "Рому", а також "Реал" і "Олімпіакос".

Саме грецький клуб завдав "Мілану" першої поразки на турнірі: греки, яким вдався досить непоганий сезон у Європі (команда дійшла до 1/8 фіналу, де у боротьбі поступилася МЮ), а у Греції не залишив жодного шансу конкурентам, завоювавши чемпіонство з 17-очковою перевагою. Почавши підготовку до сезону раніше за італійців (греки провели зустріч із "Динамо", завершивши її внічию 1:1), пірейці виявилися кращими на полі у Торонто - 3:0.

І якщо у поєдинку з греками "червоно-чорні" мали чимало шансів для взяття воріт, то в наступній зустрічі на турнірі, яка відбулася в ще одному їхньому місті Піттсбург, вони виглядали просто жахливо.

Індзагі зробив порівняно зі стартовим поєдинком відразу шість замін, але вони не принесли результату. Захисники дозволяли суперникові практично все, що в підсумку вилилося у розгромний рахунок - 1:5. "Сіті" за менш ніж півгодини довели справу до 4:0, а потім грали в своє задоволення. "Мілану" вдався лише гол наприкінці першого тайму - відзначився Саллі Мунтарі. Але і після перерви вони ще раз засмутили своїх уболівальників - 1:5.

"Ми дуже багато дозволяли супернику, коли втрачали м'яч", - цитує "Спорт-Експрес" наставника "Мілана".

"Зараз важливий не результат, а ефективність тренувань. Важливо зрозуміти, чи все ми робимо правильно, чи працюють наші задумки. Так, матчі ми провели не найкращим чином, але давайте рухатися далі. Важливо, щоб система запрацювала", - спробував пояснити розгромні поразки Індзагі.

Додамо, що Індзагі очолив "Мілан" після невдалого відрізка у виконанні ще одного відомого в минулому футболіста команди Кларенса Зеєдорфа. Досвід роботи на тренерськомц містку в Індзагі, як і в Зеєдорфа, - мінімальний. Втім, це поки не бентежить керівництво команди.

Додамо, що у фіналі турнірі зустрінуться переможці двох груп. "Мілану" доведеться зіграти ще з "Ліверпулем", який, як і інші три команди має шанси на перше місце. В іншому квартеті лідирує "Манчестер Юнайтед" - обіграв "Рому" 3:2, а "Реал" розписав мирову з "Інтером" - 1:1.

Читайте також:

Берлусконі не буде продавати "Мілан": зі святими речами не жартують

"Реал" продовжує хвилювати трансферний ринок: на черзі колумбієць Фалькао

Влада Майамі заборонила Бекхему будівництво прибережного стадіону

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі