Підгрушна розповіла, що для перемоги в естафеті їй довелося "вивертатися навиворіт"

Поділитися
Підгрушна розповіла, що для перемоги в естафеті їй довелося "вивертатися навиворіт" Підгрушна випередила Дальмайєр © t-online.de
Українська біатлоністка вважає, що її суперниця допустила на фініші помилку.

Олена Підгрушна, яка своїм успішним фінішем принесла українській збірній перемогу в естафеті на етапі Кубка світу з біатлону, розповіла про боротьбу на завершальному етапі гонки.

"Фініш був дуже важким для мене, тому що Лаура Дальмайєр - дуже швидка дівчина. На минулому етапі Кубка світу вона це довела. Коли ми прийшли на стрільбу стоячи, я розуміла, що навіть один запасний патрон, який вона використовувала, мене мало врятує. Розуміла, що мені потрібно буде вивертатися навиворіт, щоб фінішувати першою. Те, що ми виграли сьогодні - велике щастя для нас усіх", - підкреслила Підгрушна.

На останніх метрах українка не дозволила обійти себе Лаурі Дальмайєр, трохи перегородивши суперниці траєкторію. Підгрушна вважає, що німкеня сама допустила помилку: "На фінішній прямій я вибрала ліву смугу, але навіть не зрозуміла спочатку, що і Лаура туди хотіла встати, так як вона була позаду. Це була її помилка, все-таки у мене більше досвіду, Лаура провела менше стартів, особливо в естафетних гонках. Завжди, коли я йду першою на фініш, то вибираю найближчу, в даному випадку ліву, траєкторію. Трибуни здивували і почали на це дивно реагувати, але ж це спорт, виграти може кожен".

Дальмайєр також визнала, що на фініші Підгрушна діяла чесно: "На фінішній прямій я вчинила трохи нерозумно і мені трохи не пощастило. Звичайно ж мені треба було йти на середню доріжку, але у мене просто не залишилося сил. Фініш Олени був коректним".

Нагадаємо, "золото" в естафеті у складі української збірної завоювали Ірина Варвінець, Юлія Джима, Валя Семеренко і Олена Підгрушна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі