Підгрушна принесла Україні "срібло" в естафеті на етапі Кубка світу

Відео
Поділитися
Підгрушна принесла Україні "срібло" в естафеті на етапі Кубка світу Українки використали 12 додаткових патронів © biathlon.com.ua
Капітан української збірної відіграла 30 секунд відставання.

Жіноча збірна України з біатлону завоювала срібні медалі на етапі Кубка світу в американському Преск Айлі. У складі української збірної на естафету вийшли Ірина Варвінець, Наталія Бурдига, Юлія Джима і Олена Підгрушна.

Варвінець успішно подолала свою частину дистанції, передавши естафету другою. Бурдига використала чотири додаткові патрони і випала з трійки призерів. А Джима, використавши лише один додатковий патрон у стрільбі, прийшла до фінішу четвертою і з відставанням у 30 секунд від чешки Габріели Соукалової.

Підгрушна зуміла дістатися до медалі, навіть незважаючи на провальну стрільбу - капітану української збірної знадобилося п'ять запасних патронів. Після заключної стрільби Олена вийшла на дистанцію з відставанням у 30 секунд від німкені Каролін Херхлер, яка йшла другою, а також за спиною у польки Христини Гузик. Польську спортсменку Підгрушна обійшла відразу, а німецьку - на самому фініші, випередивши її на дві десятих секунди.

1. Чехія (1+14) 1:07:11.0
2. Україна (0+12) +25.2
3. Німеччина (1+7) +25.4

Зазначимо, що українська збірна після цієї медалі вийшла в лідери Кубка світу в заліку естафет. Українки на три бали випереджають Італію, на чотири - Чехію і на сім - Німеччину.

Читайте також: Підгрушна розповіла, що для перемоги в естафеті їй довелося "вивертатися навиворіт"

Нагадаємо, раніше Підгрушна завоювала "золото" в спринті на етапі Кубка світу в Кенморі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі