Підгрушна фінішувала у п'ятірці кращих в Антхольці

Поділитися
Підгрушна фінішувала у п'ятірці кращих в Антхольці Підгрушна допустила один промах © biathlon.com.ua
Українська біатлоністка була близькою до медалі в спринті.

В італійському Антхольці відбулася спринтерська гонка серед жінок у рамках шостого етапу Кубка світу з біатлону. Українка Олена Підгрушна зайняла в спринті п'яте місце.

Підгрушна без промахів провела стрільбу лежачи і демонструвала хорошу швидкість на першому етапі перегонів, однак не змогла закрити одну мішень при стрільбі стоячи. Українка пішла на штрафне коло, що і завадило їй поборотися за медаль.

Переможниці Ользі Подчуфаровій з Росії Підгрушна програла 27,5 секунди. А от до "бронзи", яку взяла росіянка Катерина Юрлова українській біатлоністці не вистачило всього 5,4 секунди. Зазначимо, що Юрлова пройшла дистанцію без промахів. Другою фінішувала італійка Доротея Вірер.

Серед інших українок найкращий результат показали Юлія Джима, яка прийшла до фінішу 15-ю, а також Валя Семеренко. Вона завершила гонку на 21-й позиції.

У той же час срібну медаль в рамках шостого етапу Кубка IBU вдалося завоювати українці Яні Бондар. Українська біатлоністка в боротьбі за перше місце 5,5 секунди програла росіянці Ользі Якушовій.

Нагадаємо, раніше українські біатлоністки завоювали "золото" в естафеті на етапі Кубка світу в Рупольдінгу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі