Підготовка до чемпіонату світу з футболу 2014 року в Бразилії відстає від плану на рік

Поділитися
У Міністерстві спорту Бразилії запевнили, що немає ніяких причин для занепокоєння, всі вимоги СТБ виконуються. "Підготовці до чемпіонату світу та Кубку Конфедерацій нічого не загрожує", - повідомляється в заяві Міністерства спорту.

Підготовка до чемпіонату світу з футболу 2014 року відстає на рік у порівнянні з початковим планом, говориться в доповіді Рахункового трибуналу Бразилії (РТБ), який опублікував портал.

План підготовки до турніру був розділений на три етапи: на першому йшла розробка всіх інфраструктурних проектів (від стадіонів до аеропортів), на другому - розробка проектів, пов'язаних з безпекою і туризмом, на третьому - реалізація всіх проектів і завершення робіт.

Згідно з графіком, роботи першого та другого циклу повинні були тривати з 2009 по 2011 роки. Заключний етап охоплював період з 2011 по 2013 роки. Якби графік був дотриманий, то Бразилія повинна була готова прийняти чемпіонат світу за півроку до його старту.

Однак уряд країни прийняв рішення про зміну тривалості циклів, і зараз підготовчі роботи знаходяться на другому етапі. Третій цикл стартує тільки в кінці 2012 року замість запланованого 2011.

"СТБ відзначає значну затримку в запланованому графіку, - йдеться в офіційній доповіді. - СТБ попередив Міністерство спорту Бразилії, наскільки роботи з підготовки відстають від початкового графіка, що може поставити під загрозу реалізацію проекту".

У Міністерстві спорту Бразилії запевнили, що немає ніяких причин для занепокоєння, всі вимоги РТБ виконуються. "Підготовці до чемпіонату світу та Кубку Конфедерацій нічого не загрожує", - повідомляється в заяві Міністерства спорту.

Чемпіонат світу 2014 року пройде в 12 містах Бразилії з 12 червня по 13 липня. Кубок конфедерацій - в 6 містах в 2013 році з 15 по 30 червня. !zn

Читайте також:

Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

УЄФА порівняв рівень доходів від Євро-2012 з минулими чемпіонатами

Угорський рефері визнав, що Україна забила м'яч Англії

Збірна України заробила 10 млн євро на Чемпіонаті Європи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі