Під час анонімного опитування співробітники Apple оцінили Кука вище за Джобса

Поділитися
Кук зайняв перше місце у рейтингу голів компаній Силіконової долини, складеному Glassdoor. Він отримав вищий рейтинг схвалення, ніж Стів Джобс в останній рік своєї роботи в якості генерального директора Apple. Джобс набрав 95%.

Співробітники Apple під час анонімного опитування оцінили нинішнього гендиректора компанії Тіма Кука як керівника, вищого за його попередника - засновника компанії Стіва Джобса, який помер у минулому році. Про це свідчать результати дослідження сайту Glassdoor, який займається допомогою у працевлаштуванні, а також вивченням думок співробітників великих корпорацій про свою роботу, умови праці, начальників тощо.

Рейтинг Кука, який очолив компанію у серпні минулого року, склав 97%. Позитивні відгуки про Стіва Джобса за останній рік його керівництва компанією залишали 95% співробітників.

Зараз Кук очолює рейтинг керівників IT-компаній США за рівнем підтримки співробітниками. На другому місці цього року опинився гендиректор Qualcomm Пол Джейкобс, якому вдалося покращити свій рейтинг на 7% - до 95%. Глава Google Ларрі Пейдж, який зайняв свою посаду у квітні минулого року, опинився на третьому рядку рейтингу Glassdoor з 94%, показник його попередника Еріка Шмідта був на 2% вищим.

Агентство наводить думки техноблога Mashable, згідно з якими, серед причин популярності Кука можуть бути рекордні фінансові показники - за останні місяці акції компанії вперше в історії Apple перевищили позначку у 600 доларів, а ринкова капіталізація - у 500 мільярдів доларів.

За час його керівництва компанія Apple успішно запустила на ринок смартфон iPhone 4S і планшетник iPad третього покоління, а також низку програмних новинок. Нарешті, Кук запустив в Apple програму благодійності, а також прийняв рішення про виплату дивідендів акціонерам.

Apple цього року уп'яте очолила глобальний рейтинг 50 компаній, які викликають захоплення (World's Most Admired Companies), складений авторитетним журналом Fortune. !zn

Читайте також:

Apple випустить повністю прозорий iPhone

ФБР розсекретило досьє на Стіва Джобса

Apple випустить свій перший телевізор

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі