Петиція про позбавлення Тимощука звання "Почесного громадянина Луцька" набрала потрібну кількість голосів

Поділитися
Петиція про позбавлення Тимощука звання "Почесного громадянина Луцька" набрала потрібну кількість голосів Під петицією підписалося 300 осіб © ФФУ
Екс-хавбека збірної України Анатолія Тимощука можуть позбавити звання.

За допомогою спеціальної петиції лучани зібрали достатню кількість голосів, а саме 300, щоб позбавити Анатолія Тимощука звання "Почесного громадянина міста".

Автор петиції Віталій Гуменюк своє звернення мотивував тим, що "під час війни на Сході України Тимощук пішов працювати тренером в Росію, яка стоїть за військовим конфліктом".

Протягом десяти днів виконавчий комітет міської ради має розглянути петицію і винести її на голосування на наступну сесію.

Нагадаємо, Тимощук на два роки підписав контракт з "Зенітом" і буде виконувати обов'язки асистента Мірчі Луческу. Повідомлялося, що цей факт негативно сприйняли ультрас луцької "Волині", в якій Тимощук починав свою професійну кар'єру.

Українець виступав за луцьку "Волинь", донецький "Шахтар", пітерський "Зеніт" і мюнхенську "Баварію", а останньою командою ветерана був казахстанський "Кайрат". У складі збірної України футболіст провів 144 матчі і забив 4 голи.

Раніше Тимощук отримав тренерський диплом УЄФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі