Перемоги в Австралії дозволили Світоліній встановити новий рекорд в кар'єрі

Відео
Поділитися
Перемоги в Австралії дозволили Світоліній встановити новий рекорд в кар'єрі Еліна Світоліна 12 січня стане 26-ю ракеткою світу © frontzmin.ua
Українська тенісистка вийшла у півфінал турніру в Брісбені. За вихід у вирішальний поєдинок змагань вона посперечається з росіянкою Марією Шараповою.

20-річна українська тенісистка Еліна Світоліна виграла у німкені Ангелік Кербер 4:6, 7:5, 6:3 на турнірі серії WTA Premier у Брісбені, вийшовши в півфінал змагань.

Українка зуміла переломити хід боротьби і після програної першої партії, а також в той момент, коли здавалося досвідчена суперниця спробує розвинути свій успіх. Світоліна заслужила бурхливі овації на повних трибунах за те, що боролася до кінця і витягувала майже "мертві" м'ячі. У підсумку, вона була винагороджена за свої старання і перемогла у двох сетах.

У півфіналі Світоліну чекає зустріч з титулованою росіянкою Марією Шараповою. З екс-першою ракеткою світу українка зустрічалася на турнірі в Ухані в жовтні - примітно, що тоді, перед грою з Шарапової, вона здолала все ту ж Кербер. Тоді для перемоги над німкенею їй вистачило дві партії, а от з росіянкою гра не склалася - дослідна опонентка виявилася просто сильніше, хоча і зізналася після матчу, що зіткнулася з серйозним опором від Світоліної.

Перед матчем з Шараповою стало відомо, що Світоліної підкориться нова висота в світовому рейтингу WTA: незважаючи на результат майбутньої гри, українка забезпечила собі вже 26-е місце, що є рекордом в її кар'єрі. Ще один збіг: саме в Ухані після перемоги над Кербер Світоліна забезпечила собі рекордний зліт на 29-ту сходинку. Залишається сподіватися, що на цьому збіги закінчаться, і Світоліна зуміє все-таки обіграти Шарапову.

Читайте також: Джокович втретє поспіль виграв підсумковий тенісний турнір АТР

Напередодні стало відомо, що Світоліна видала найкращий старт року в кар'єрі, здобувши дві перемоги поспіль на турнірі в Брісбені. Тепер же переможна серія продовжена.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі