Перед відповідальною зустріччю з Чорногорією збірна України зіграє з Камеруном

Поділитися
Перед відповідальною зустріччю з Чорногорією збірна України зіграє з Камеруном Україна зіграє з Камеруном © zimbio.com
Українці знайшли спаринг-партнера на літній період, коли підопічним Михайла Фоменка належить провести ряд відповідальних поєдинків у відборі до ЧС-2010-2014.

Як інформує football.ua з посиланням на закордонні ЗМІ, збірна України зустрінеться з Камеруном в рамках підготовки до відбіркових матчів ЧС-2010-2014. Поєдинок відбудеться в Києві 2 червня.

Спочатку африканська збірна мала намір провести товариську зустріч з Ямайкою, однак в останній момент переговори закінчилися невдачею, і камерунці оперативно знайшли заміну в особі української команди.

Збірна Камеруну - учасник шести чемпіонатів світу, переможець Олімпіади-2000 e Сіднеї. Як і українська команда, найбільший успіх камерунців на світових форумах - чвертьфінал турніру. Такого досягнення африканці домоглися на ЧС-1990 в Італії, де на стадії групового турніру грали зі збірною СРСР. Цей успіх став першим в історії для представника африканського континенту. Примітно, що тренував Камерун тоді радянський фахівець Валерій Непомнящий.

Зазначимо, що це буде перша зустріч української та камерунської збірних в історії. Також додамо, що досі українці протистояли лише одній африканській команді на міжнародних змаганнях - на чемпіонаті світу-2006 "синьо-жовті" на стадії групового турніру грали проти Тунісу.

Нагадаємо, що 7 червня збірна України проведе відбірковий матч чемпіонату світу 2014 проти Чорногорії. Поєдинок відбудеться на виїзді. !zn

Читайте також:

Україна показала найбільший прогрес серед провідних збірних у рейтингу ФІФА

Ярмоленко побив національний рекорд Шевченка і Реброва

Україна з другої спроби обігрує Молдову

Україна видає чудовий матч і впевнено перемагає Польщу у Варшаві

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі