"Партизан" позбавив "Будівельник" шансів на потрапляння до топ-16 Євроліги

Поділитися
"Партизан" позбавив "Будівельник" шансів на потрапляння до топ-16 Євроліги При шаленій підтримці сербської команди кияни програли © http://budivelnyk.ua
Кияни програли на виїзді сербській команді, втративши шанси на продовження боротьби у другому груповому етапі Євроліги.

Київський "Будівельник" поступився 61:76 на виїзді бєлградському "Партизану" у 8-му турі групового турніру Євроліги.

При підтримці 20-тисячної арени, заповненої вщерть, кияни не зуміли стабільно провести гру і зачепитися за необхідну перемогу. Таким чином, програвши у Сербії, підопічні Айнарса Багатскіса втратили шанси на потрапляння до топ-16 Євроліги.

Вже традиційно для виїзних поєдинків кияни провавалили початок матчу - як і у Франції місяць тому домашня команда за підтримки вболівальників йшла вперед і досягла хорошої переваги в той момент, коли це було необхідно. Тим більше, для такого молодого і недосвідченого колективу як "Партизан".

До середини другої чверті серби мали в своєму активі 10-очковий відрив від киян. Згадуючи нещодавню гру "будівельників" проти майстерного і грізного ЦСКА, можна було припустити, що поступово вони налагодять командні дії і наздоженуть суперника.

Але ж ні. По-справжньому огризнутися кияни зуміли тільки до заключного періоду, коли "Партизан" вів у більш ніж 20 балів. Але цього вистачило лише на те, щоб завершити матч з більш-менш пристойним рахунком.

"Партизан" (Белград, Сербія) - "Будівельник" (Київ, Україна) - 76:61 (17:13, 25:14, 17:10, 17:24)

П: Богданович (15 + 6 підбирань + 5 перехоплень + 6 втрат + 10 передач), Кінсі (10 + 6 підбирань), Милосавлевич (14), Ловернь (18 + 8 підбирань), Мілутінов (7 + 6 підборів) - старт; Мусліма (6), Гагич (2 + 6 підбирань), Далло (2), Аранітович (2), Шаліч (0), Безрадіца (0), Андріч (0).

Б: Мінард (8), Стрелнієкс (7), Шаленга (11), Лавринович (11 + 6 підбирань), Анісімов (6) - старт; Кук (8), Ехерн (6), Лебединцев (2), Саммерс (2), Тищенко (0 + 5 підбирань), Горбенко (0).

Двоочкові кидки: 25/44 (56%) - 21/39 (53%)

Триочкові кидки: 4/15 (26%) - 2/23 (8%)

Штрафні кидки: 14/21 (66%) - 13/14 (92%)

Підбори: 44-27; передачі: 18-9; втрати: 17-14.

Інші матчі групи А відбудуться 6 грудня, проте вони вже ніяк не вплинуть на долю українців: "Будівельник" залишається на останньому місці турнірної таблиці з однією перемогою та сімома програшами.

Тепер участь у наступному сезоні Євроліги буде залежати від рішення керівництва Ліги, адже мати справу з командою, яка здатна перемогти лише в одному матчі, навряд чи захочуть. Як би там не було, але в запасі у киян є ще дві гри, в яких можна здобути такі необхідні для престижу команди перемоги.

Наступний матч "Будівельник" проведе 13 грудня в Києві проти французького "Нантера". !zn

Читайте також:

Євробаскет: на будівництво тренувальних баз витратять 300 мільйонів держкоштів

Баскетболіст Олексій Лень став сьомим українцем, що дебютирував у НБА

Названо арени, на яких відбудуться матчі Євробаскету-2015

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі