Пакистан можуть відсторонити від участі в Олімпійських іграх

Поділитися
Пакистан можуть відсторонити від участі в Олімпійських іграх Прем'єр-міністр Пакистану Раджа Первез Ашраф "переборщив" зі спортом © karachireports.wordpress.com
Слідом за Індією олімпійський рух може втратити ще одного представника Азії.


Міжнародний олімпійський комітет розгляне питання виключення зі своїх лав Пакистану за втручання влади Ісламської Республіки у справи Пакистанської олімпійської асоціації (ПОА).

"Незабаром ми можемо розглянути питання виключення Пакистану як запобіжний захід", - цитує офіційного представника МОК Марка Адамса телеканал IBN.

За його словами, представники уряду Ісламської Республіки і ПОА були запрошені у штаб-квартиру МОК для обговорення ситуації, що склалася, проте жодної відповіді від них отримано не було.

Нагадаємо, що раніше з аналогічною ситуацією зіткнулася сусідня Індія. В минулому грудні МОК тимчасово призупинив членство в своїх лавах Олімпійської асоціації Індії, яка перестала отримувати субсидії.

Крім того, індійські чиновники тепер не зможуть відвідувати за запрошенням МОК найбільші спортивні змагання, а спортсмени - представляти республіку на Олімпійських та Паралімпійських іграх під національним прапором. Те ж саме може найближчим часом чекати і Пакистан, зазначає ІТАР-ТАРС.

Нагадаємо, що раніше МОК виключив з числа своїх членів Індію - також через втручання державної влади в дії олімпійського комітету цієї країни. !zn

Читайте також:

Індію відсторонено від участі в Олімпіадах

МОК може виключити з олімпійської програми "китайські" види спорту

Олімпіада в Сочі пройде без українських хокеїстів

МЗС перерахував країни, куди українцям краще не їздити

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі