Олімпійська надія української легкої атлетики буде виступати за Ізраїль

Поділитися
Олімпійська надія української легкої атлетики буде виступати за Ізраїль © zimbio.com
Ганна Князєва, яка посіла четверте місце на Олімпіаді-2012 в змаганнях з потрійного стрибка, переїхала в Ізраїль і незабаром має намір почати виступи за цю країну.

Українська легкоатлетка Ганна Князєва, що на Олімпіаді в Лондоні посіла четверте місце в змаганнях з потрійного стрибка, готується змінити громадянство і почати виступи за Ізраїль, інформує iSport.ua.

Після Олімпійських Ігор Князєва вийшла заміж за ізраїльського десятиборця Анатолія Міненка. Звичайно, після цього українка живе і тренується в Ізраїлі, де для неї створені всі умови для нормальних і плідних тренувань.

Втім, ще в минулому році Князєва в інтерв'ю ізраїльській газеті "Маарів" говорила, що має намір переїхати в Ізраїль і продовжити виступи на міжнародній арені вже за цю державу.

"Я збираюся переїхати у країну, де мені добре. Тут докладають великих зусиль, щоб я могла виступати за Ізраїль, і я хочу виправдати ваші надії на легкоатлетичних змаганнях. А ще мені подобається місцеве сонце. Це набагато краще за холоди", - зазначила Князєва.

23-річна Ганна Князєва стала одним з відкриттів української легкої атлетики на Олімпіаді в Лондоні. Спочатку молода спортсменка з Переяслава-Хмельницького впевнено пробилася у фінал, а потім, стрибнувши на 14.56 м, зупинилася за крок від п'єдесталу пошани, пропустивши вперед більш досвідчену українку Ольгу Саладуху.

Поки Князєва заявлена на кілька легкоатлетичних змагань - 18 травня вона почне свій сезон виступом на етапі Діамантової Ліги в Шанхаї.

Нагадаємо, що нещодавно російське громадянство прийняв перспективний український гімнаст Микола Куксенков. Також останніми роками почастішали випадки зміни "державної прописки" і в українському гандболі та волейболі. !zn

Читайте також:

Українська легкоатлетка завоювала "срібло" на зимовому Кубку Європи

На київському марафоні посилять заходи безпеки

Олімпійські ігри-2012. Підсумки збірної України

Російська біатлоністка Панфілова буде виступати за Україну

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі