"Олімпік" платить 120 тисяч гривень за матч на стадіоні "Динамо" - ЗМІ

Поділитися
"Олімпік" платить 120 тисяч гривень за матч на стадіоні "Динамо" - ЗМІ "Олімпік" вже провів перший матч на стадіоні "Динамо" © ФК Шахтер
Стала відома сума, яку платить донецький клуб за оренду стадіону в Києві.

"Олімпік" змушений платити по 120 тисяч гривень за кожну гру, проведену на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Таку цифру озвучив телеканал "Футбол 2".

Один матч на стадіоні "Динамо" обходиться "Олімпіку" на 40 тисяч гривень дешевше, ніж на "Арені Львів", з якою клуб вів переговори минулої зими.

Нагадаємо, "Олімпік" оголосив про домовленість щодо проведення домашніх матчів на стадіоні "Динамо" ім. Лобановського 27 березня, але деталі угоди сторони тоді розголошувати не стали.

"Олімпік" залишив Донецьк в 2014-му році після початку військових дій, а в поточному сезоні команда проводила домашні гри у Сумах, Львові, Черкасах і навіть на полях суперників.

Сьогодні, 15 квітня, "Олімпік" зіграв свій перший домашній матч на стадіоні "Динамо", поступившись "Шахтарю" з рахунком 0:4.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі