Олімпіаду в Сочі піарять штрафом за спекуляцію квитками в 1 млн рублів

Поділитися
© bloggingblab.com
Максимальний штраф (до 1 млн рублів) за спекуляцію квитками на Олімпіаду в Сочі встановлений для юридичних осіб. Прості громадяни, які захочуть продати квиток, заплатять штраф від п'ятикратної до десятикратної його номінальної вартості.

Президент РФ Володимир Путін підписав закон, що стосується продажу та встановлення цін на вхідні квитки на спортивні заходи зимової Олімпіади в Сочі в 2014 році.

Закон регулює особливості продажу та встановлення цін на вхідні квитки на відвідування спортивних заходів і церемоній XXII Олімпійських зимових ігор і XI Паралімпійських зимових ігор 2014 року в Сочі.

Цей закон встановлює адміністративний штраф за порушення порядку продажу вхідних квитків.

На громадян планують накладати штраф від п'ятикратної до десятикратної вартості вхідного квитка; а на посадових осіб - від десятикратної до двадцятикратної вартості, але не менше 50 тис. руб.

Для осіб, які здійснюють підприємницьку діяльність без створення юридичної особи штраф планується від десятикратної до двадцятикратної вартості вхідного квитка, але не менше 50 тис. рублів або адміністративне призупинення діяльності на термін до 90 діб; для юридичних осіб - від 500 тис. до 1 млн руб. (близько 30 тис. дол) або адміністративне призупинення діяльності на термін до 90 діб. !zn

Читайте також:

Потрапити на Олімпіаду в Сочі можна буде тільки зі схвалення ФСБ

Оприлюднено офіційне гасло Олімпіади-2014 в Сочі

Старт продажів квитків на сочинську Олімпіаду відкладений

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі