Олександр Усик вперше проведе бій за кордоном - перед зустріччю Кличка і Ліпаї у Німеччині

Поділитися
Олександр Усик вперше проведе бій за кордоном - перед зустріччю Кличка і Ліпаї у Німеччині
Український проспект вперше у кар'єрі буде боксувати за межами батьківщини - компанія К2 Promotions організовує йому бій в андеркарті чемпіонського матчу між Володимиром Кличком і Алексом Ліпаї.

Український боксер Олександр Усик, який нещодавно розпочав свою професійну кар'єру, і має в активі дві перемоги нокаутом у двох поєдинках, третій матч може провести за межами країни.

За повідомленнями офіційного сайту боксера, зараз розглядається можливість організації поєдинку в андеркарті матчу за звання чемпіона світу у суперважкій вазі між українцем Володимиром Кличком і австралійцем Алексом Ліпаї. Цей поєдинок заплановано на 26 квітня в німецькому Оберхаузені.

Раніше повідомляли, що запланований на 15 березня поєдинок Усика було скасовано через політичні події у столиці України.

Промоутер K2 Promotions Олександр Красюк вже пообіцяв, що суперником Усика, можливо, стане боєць з лідируючої групи світових рейтингів, проте не уточнював, в якій вазі відбудеться зустріч - у суперважкій (понад 90,8 кг) або важкій (до 90,8 кг).

Зазначимо, що для Усика, який провів два матчі на профі-рингу - у Києві та сусідніх Броварах - поєдинок в Німеччині може стати першим закордонним досвідом.

Раніше олімпійський чемпіон двічі перемагав за допомогою нокаутів своїх опонентів - 9 листопада Феліпе Ромеро (5-й раунд, шестираундового бою), а 14 грудня Епіфаніо Мендосу (4-й раунд, шестираундового поєдинку). !zn

Читайте також:

"Українські Отамани" зустрінуться з росіянами у Донецьку і Москві

Боксер, який першим нокаутував Майка Тайсона, назвав єдиного конкурента Кличка

Василь Ломаченко отримав ще один шанс стати чемпіоном світу

Український боксер Глазков здобув найважливішу перемогу в кар'єрі, здолавши Томаша Адамека

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі