Офіційно: Платіні йде на вибори президента ФІФА

Поділитися
Офіційно: Платіні йде на вибори президента ФІФА Платіні йде на підвищення
Французький функціонер має намір керувати світовим футболом.

Офіційний сайт УЄФА опублікував лист Мішеля Платіні, в якому йдеться про його намір поборотися за посаду президента ФІФА. Письмо було надіслано керівникам 209 національних асоціацій Міжнародної федерації футболу.

Нинішній глава УЄФА підкреслив, що прийняв виважене рішення, ретельно зваживши майбутнє футболу. "За минулі півстоліття у ФІФА було тільки два президенти. Настільки дивовижна сталість - це парадокс як для сучасного світу, який переживав тим часом радикальні зміни, так і для нашого спорту, де сталися значні економічні зрушення, - підкреслив Платіні, - Однак недавні події змушують нас почати нову сторінку в історії вищого керівного органу світового футболу і переосмислити принципи його керівництва".

Платіні, який очолює УЄФА з 2007 року, заявив, що мріє зробити ФІФА "зразковою, єдиною організацією, яка демонструє солідарність і заслуговує на повагу і любов, а також працює заради людей".

Кандидати на пост президента ФІФА повинні подати заявку до 26 жовтня 2015 року. Вибори пройдуть на Позачерговому Конгресі ФІФА в Цюріху 26 лютого 2016 року. До цього часу організацію буде очолювати Зепп Блаттер. У числі претендентів також називаються аргентинець Марадона, бразилець Зіко, француз Давід Жинола і принц Йорданії Алі бін Аль-Хусейн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі