Офіційно: Ломаченко проведе бій з Уолтерсом

Відео
Поділитися
Офіційно: Ломаченко проведе бій з Уолтерсом Ломаченко міг зустрітися з Уолтерсом ще в 2015 році © lomachenko.com
Свій наступний поєдинок український чемпіон проведе в квітні.

Чемпіон світу в напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко проведе бій з непереможним ямайським боксером Ніколасом Уолтерсом.

"Уолтерс, ти мій до кінця квітня... І тепер офіційно!", - вже написав на своїй сторінці в Twitter Ломаченко.

Поєдинок, швидше за все, відбудеться 30 квітня в Нью-Йорку. На даний момент не повідомляється, в якій ваговій категорії буде проведено бій (Ломаченко виступає в напівлегкій вазі, тоді як Уолтерс - в другій напівлегкій вазі). "Нам ще належить визначити в якій вазі буде проведений цей бій: у 57,2 кг за титул Ломаченка або у 58,9 кг. Уолтерс сказав, що може зробити 57,2, але спочатку він повинен обговорити це зі своєю командою, після чого зв'яжеться з TopRank і підтвердить, якщо це можливо".

30-річний Уолтерс (26-0-1, 21 КО) є екс-чемпіоном світу в напівлегкій вазі за версією WBA. Ломаченко міг зустрітися з ямайським боксером ще в 2015 році, але влітку 2015-го Уолтерс втратив титул, не вклавшись у вагову категорію в переможному поєдинку проти Мігеля Марріаги. Слідом ямаєць піднявся на одну вагову категорію і провів поєдинок проти Джейсона Соси, який закінчився внічию.

Читайте також: Ломаченко має намір стати абсолютним чемпіоном світу

Нагадаємо, що в своєму останньому поєдинку, який відбувся в листопаді минулого року в США, 27-річний Ломаченко нокаутував мексиканця Ромуло Коасіча. Усього в активі українця п'ять перемог при одній поразці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі