Офіційно: Коноплянка перейшов у "Шальке"

Поділитися
Офіційно: Коноплянка перейшов у "Шальке" Коноплянка буде грати в Бундеслізі © schalke04.de
Українець буде грати за гельзенкірхенців на правах оренди.

Євген Коноплянка, як і очікувалося, став гравцем "Шальке". Про укладення контракту з футболістом збірної України повідомляє офіційний "Твіттер" німецького клубу.

Коноплянка перейшов у "Шальке" з "Севільї" на правах оренди на один сезон. При цьому "Шальке" має право викупу гравця наступного літа орієнтовно за 15 мільйонів євро.

Коноплянка буде виступати за "Шальке" під №11. Футболки з цим номером і прізвищем українця вже надійшли в продаж в офіційному магазині німецького клубу.

Нагадаємо, на старті цього сезону Коноплянка майже не потрапляв до складу "Севільї". Українець взяв участь лише в двох з п'яти матчів команди, один раз з'явившись в основі і один раз вийшовши на заміну. В поєдинку за Суперкубок УЄФА проти "Реала" Коноплянка відзначився голом з пенальті.

У "Севілью" українець перейшов з "Дніпра" влітку минулого року на правах вільного агента. Разом з іспанським клубом Коноплянка виграв Лігу Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі