Офіційно: "Дніпро" підсилився гравцем збірної Коста-Ріки

Поділитися
Офіційно: "Дніпро" підсилився гравцем збірної Коста-Ріки Руїс провів п'ять матчів у складі збірної Коста-Ріки © nacion.com
Джон Хайро Руїс перебрався до Дніпропетровська з французького "Лілля".

Костариканець Джон Хайро Руїс продовжить кар'єру в "Дніпрі", повідомляє офіційний сайт "Лілля", з яким гравця пов'язували контрактні зобов'язання. Умови угоди поки не повідомляються.

"Про "Дніпро" я вперше почув у Бельгії, коли українська команда проводила матч Ліги Європи проти чинного чемпіона країни "Брюгге". У підсумку "Дніпро" дійшов до фіналу Ліги Європи, що говорить про його силу. Для мене буде честю спробувати свої сили у складі цієї команди", - заявляв Руїс, коли проходив медогляд у Дніпропетровську.

Руїс - гравець атаки, який може діяти на позиції правого вінгера, зліва в півзахисті, а також у нападі. 21-річний костариканець минулий сезон провів в оренді у бельгійському "Остенде": у 32 матчах забив шість голів і віддав п'ять результативних передач. Раніше півзахисник виступав у складі бельгійського "Мускрона", дублюючого складу "Лілля", а також у себе на батьківщині в команді "Сапріса".

В активі новачка "Дніпра" п'ять матчів і два голи за національну збірну Коста-Ріки. У її складі він дебютував у березні 2014 року в матчі проти Парагваю.

Нагадаємо, раніше склад "Дніпра" поповнили Майкл Бабатунде, Данило Соуза і Едмар.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі