Офіційні міжнародні матчі в Харкові можуть бути дозволені вже навесні - Павелко

Поділитися
Офіційні міжнародні матчі в Харкові можуть бути дозволені вже навесні - Павелко Стадіон "Металіст" навесні може бути відкритий для єврокубків і збірної © ФК Металіст
Найближчим часом Харків повинен отримати повний доступ до поєдинків найвищого рівня.

УЄФА може дозволити проведення офіційних міжнародних матчів у Харкові вже навесні. Про це повідомив президент ФФУ Андрій Павелко.

"Через три роки в Харків повернувся міжнародний футбол. Повернувся разом з перемогою збірної України у товариському матчі проти сербів – 2:0. Ризик випустити резервістів не просто виправдав себе, але і показав, що для основної обойми гравців готується рівнозначна заміна.

Місто скучило за подіями такого масштабу, що помітно відчувалося на трибунах. Виконана робота не пройшла даремно, що дозволяє з оптимізмом дивитися на повернення Харкову статусу міста для проведення офіційних міжнародних матчів усіх рівнів вже найближчої весни", - написав Павелко на своїй сторінці в Facebook.

Варто відзначити, що заборона терміном на два роки на проведення міжнародних матчів у Харкові була накладена УЄФА ще у вересні 2014 року, а тепер термін дії даного розпорядження підійшов до кінця. На такий крок керівництво УЄФА пішло з причини близькості Харкова до зони АТО.

Читайте також: Україна - Сербія: ключові моменти матчу

Нагадаємо, 12 листопада збірна України провела матч відбору на ЧС-2018 проти збірної Фінляндії, здобувши перемогу з рахунком 1:0. Ця зустріч проходила в Одесі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі