Одіозний суддя Вакс не зумів зупинити "Дніпро" в Ужгороді

Поділитися
Одіозний суддя Вакс не зумів зупинити "Дніпро" в Ужгороді © moskva.com
Дніпропетровці вдесятьох після незрозумілого видалення Сергія Кравченка здолали "Говерлу" 1:0. Таким чином, як і раніше команда зберігає непогані шанси на чемпіонство.

Дніпропетровський "Дніпро" здобув надзвичайно важливі три очки в нелегкому протистоянні з ужгородською "Говерлою": вдесятьох підопічні Хуанде Рамоса завдали поразки супернику 2:0 в рамках пропущеного 20-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

Голи на свій рахунок записали Євген Коноплянка (64-я хвилина) і Жулиану (90+4).

Таким чином, "Дніпро" наблизився до "Шахтаря" в турнірній таблиці на відстань трьох залікових пунктів, маючи одну гру в запасі.

В рамках 27-го туру "Дніпро" зустрінеться 27 квітня з харківським "Металістом" на виїзді. Швидше за все в цьому поєдинку і вирішиться доля чемпіонства.

В іншому поєдинку "Ворскла" на виїзді обіграла "Іллічівець" 2:1, перервавши триматчеву перемогу команди Миколи Павлова.

Наслідки "волинського скандалу" і поразки від "Чорноморця" напевно тяжіли над "Дніпром". До середини другого тайму гості мали небагато можливостей для взяття воріт, однак при цьому вони ледь не пропустили, коли "Говерлі" заважало лише марнотратство атакуючих гравців.

Найцікавіше, що перелом у гру внесло видалення на 60-й хвилині: Сергій Кравченко (замінив Руслана Ротаня), який вийшов буквально за хвилину до цього епізоду при першому ж контакті з одіозним суддею Юрієм Ваксом, який коли-то ледь не поламав кар'єру Денису Гармашу, отримав червону картку. По всій видимості, футболіст якось грубо, на думку арбітра, прокоментував його дії і був змушений покинути поле. Однак замість того, щоб опустити руки, як цього напевно чекав суперник, дніпряни пішли вперед і забили зі штрафного, де і відзначився Коноплянка.

Далі дніпропетровці віддали ініціативу супернику, повністю сконцентрувавшись на оборонних діях. І в підсумку, вже у доданий арбітром час спіймали суперника на контратаці і подвоїли рахунок.


Говерла - Дніпро- 0:2 (0:0)

Голи: Коноплянка, 64 (0:1). Джуліану, 90+4 (0:2).

"Говерла" (Ужгород): А. Шевченка, Хомин (Трухін, 72), Акакпо, Лисицький, Орош (Уоллас, 18), Люлька, Шарпар, Кочіш, Буяльський, Фещук, Шацьких (Ле Таллек, 73).

"Дніпро" (Дніпропетровськ): Бойко, Стрініч (Селезньов, 46), Дуглас Сілва, Мазух, Федецький (Кулаков, 46), Ротань (С. Кравченко, 59), Канкава, Джуліану, Коноплянка, Матеус, Зозуля.

Покарання: Коноплянка, 52. Кочіш, 53. Канкава, 59. Уоллас, 90+1 (попередження). С. Кравченко, 61 (видалення).

Судді: Вакс (Сімферополь), Войтюк (Запоріжжя), Бицкало (Одеса).

24 квітня. Ужгород. Стадіон "Авангард".

Зазначимо, що 24 квітня відбудеться ще один матч, який може вплинути на розподіл сил у верхній частині турнірної таблиці - "Динамо" в Одесі зіграє з "Чорноморцем". Початок зустрічі о 19:30. !zn

Читайте також:

Капітан "Дніпра" спростував чутки про договірний матч з "Волинню"

Ярмоленко не вірить, що "Дніпро" випередить "Шахтар" у боротьбі за чемпіонство

Луческу вважає, що у "Дніпра" все ще є шанс поборотися за чемпіонство

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі