Один з найкращих українських хокеїстів, якого ошукали два клуби, завершив кар'єру

Поділитися
Один з найкращих українських хокеїстів, якого ошукали два клуби, завершив кар'єру Сергій Климентьєв завершив кар'єру © iSport.ua
38-річний захисник Сергій Климентьєв, який в останні роки виступав у київських "Соколі" і "Беркуті" прийняв рішення повісити ковзани на цвях.

Захисник Сергій Климентьєв, який неодноразово визнавався найкращим хокеїстом України, ухвалив рішення завершити спортивну кар'єру. Про це повідомляє телеканал "Футбол". Останнім клубом чемпіона Росії і України, володаря Кубка Колдера-1998 (Американська хокейна ліга), став київський "Беркут".

Однією з причин завершення кар'єри, окрім віку, сам хокеїст назвав фінансові негаразди на двох останніх місцях роботи - в "Соколі" і "Беркуті".

"В одній з команд зі мною не розрахувалися - суджуся з "Соколом". Тепер ще і в "Беркуті" нам за чотири місяці не заплатили", - зазначив Климентьєв.

Нагадаємо, що "Беркут" був знятий з змагань Професійній хокейної ліги України через фінансові негаразди - кияни не зуміли проплатити внесок в Лігу до встановленого терміну. Тоді як проблеми з виплатами зарплат у "Беркуті" існували ще з осені.

За нашою інформацією в суд на "Сокіл" подав також і досвідчений голкіпер Ігор Карпенко, який зараз тренується в розташуванні збірної України і може виступити на чемпіонаті світу.

За свою довгу і насичену кар'єру Сергій Климентьєв виступав у російських клубах "Авангард", "Металург" Мг, ХК МВС, "Торпедо", "Салават Юлаєв", "Ак Барс", а також в різних лігах Північному Америки. У 1994 році був задрафтований клубом НХЛ "Баффало Сейбрс", але там так і не пограв.

У складі збірної України Климентьєв провів близько 130 матчів, виступивши на 13 чемпіонатах світу та Олімпійських іграх-2002 у Солт-Лейк-Сіті.

Зазначимо, що в минулому сезоні завершив кар'єру один з найкращих воротарів України останніх років Костянтин Симчук, який раніше виступав разом з Климентьєвим в російському ХК МВС, а також в "Соколі". Щоправда на фініші сезону Симчук, нині спортивний директор киян, все-таки вийшов на лід в декількох матчах через травму основного воротаря. !zn

Читайте також:

У НХЛ планують створити свою версію Ліги Чемпіонів

Українець Федотенко приніс перемогу "Філадельфії" над "Вашингтоном" Овечкіна

"Донбас" очолив скандальний тренер, перший російський тафгай в НХЛ Андрій Назаров

У фіналі Кубка Гагаріна відбудеться "українське дербі"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі