Новоспечений тренер "Динамо" розраховує на перемогу в Кубку України

Поділитися
Новоспечений тренер "Динамо" розраховує на перемогу в Кубку України
Ще вчора Сергій Ребров був помічником Олега Блохіна. Тепер на нього чекає нелегка доля керманича, у першу чергу - готовність при першій же невдачі піти у відставку.

Виконуючий обов'язки головного тренера "Динамо" Сергій Ребров, який отримав своє призначення після відставки Олега Блохіна, розраховує, що невдалий сезон можна загладити перемогою у Кубку України-2013/14.

Через кілька тижнів "Динамо" необхідно провести матч 1/2 фіналу турніру проти одеського "Чорноморця" і Ребров чекає підтримки та розуміння з боку футболістів команди.

"Розмовляв з Ігорем Михайловичем, він мені довіряє. Поговорив із хлопцями. У них є розуміння, думаю, вони мене підтримають. Цей місяць до кінця сезону я буду керувати командою. А далі як буде, поки не знаю", - сказав Ребров в інтерв'ю виданню "Сегодня".

"Зараз завдання такі самі, як і завжди. Будемо намагатися вигравати в кожному матчі в чемпіонаті. Це важливо в психологічному плані і для вболівальників і для футболістів. І спробуємо виграти в Кубку України".

Нагадаємо, що Блохін був відправлений у відставку після поразки "Динамо" від донецького "Шахтаря" в рамках 19-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги (0:2). Ребров розповів, що перед своїм відходом Блохін поспілкувався з ним на клубній базі.

"На жаль, доля тренера у всіх командах така. Це не футболіст. Тренер - підвладний чоловік. Кожен тренер має бути готовий до цього. Олег Володимирович досвідчений тренер, порядна людина. Він розумів, що таке могло статися", - прокоментував відставку свого шефа Ребров.

Нагадаємо, Сергій Ребров залишався одним із трьох помічників Блохіна після звільнення з тренерського штабу Андрія Баля та Олексія Михайличенка. Зараз же асистентами Реброва стали Сергій Федоров і Михайло Михайлов. !zn

Читайте також:

Суркіс визнав, що він занадто довіряв Блохіну

Суркіс побачив, як в очах Блохіна "згас вогник"

Блохіна в Полтаві закидали біляшами

На проведення фіналу Кубка України претендують п'ять міст

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі