Новий власник "Металіста" Курченко: нам не вистачило удачі

Поділитися
Новий власник "Металіста" Курченко: нам не вистачило удачі "Металісту" не вистачило удачі © PeterQ, forum.autoua.net
Президент харківського клубу Сергій Курченко вважає, що з англійським "Ньюкаслом" його футболісти грали самовіддано, але їм не щастило.

Харківський "Металіст" у повторному матчі 1/16 фіналу Ліги Європи поступився вдома англійському "Ньюкаслу" 0:1 і за сумою двох зустрічей (у першій грі була зафіксована нічия 0:0) вилетів з євротурніру.

Тим не менш, новоспечений власник команди Сергій Курченко, який нещодавно купив "Металіст" в Олександра Ярославського, залишився задоволеним тим, як зіграли його футболісти.

"Дякую гравцям нашої команди та вболівальникам за високу самовіддачу, всі боролися до кінця. Не сказав би, що результат по грі. У кількох моментах нам трохи не вистачило удачі, абсолютно фантастично зіграв воротар Ньюкасла", - цитує 27-річного президента офіційний сайт "Металіста".

Втім, головний тренер команди Мирон Маркевич зазначив, що необов'язкова помилка захисника Папи Гуйє зламала гру.

"Помилка була необов'язковою. Я не хочу когось звинувачувати - Папу чи ще когось. Адже ми тільки пам'ятаємо погані моменти, а коли Папа виручав - це ми забуваємо. Не хочу нікого звинувачувати. Футболісти старалися. Ні про кого не можу нікому сказати, що хтось не віддавався боротьбі. У першому таймі, я вважаю, була рівна гра, без моментів. У другому нічого абсолютно не вдавалося".

Нагадаємо, що англійські футболісти змогли відкрити рахунок на 64-й хвилині з пенальті, коли Олександр Горяїнов, намагаючись виправити обрізання у штрафному захисника Папи Гуйє, порушив правила. До кінця другого тайму харків'яни так і не зуміли "зламати" оборону і воротаря "Ньюкасла".

Читайте також:

Фатальні пенальті залишили "Металіст" і "Дніпро" за бар'єром Ліги Європи

Сніг не приносить удачу "Дніпру" в Базелі, "Металіст" задовольняється нулями у Ньюкаслі

Букмекери не вірять в "Динамо" і "Дніпро"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі